Over SK Nissewaard

Welkom bij SK Nissewaard

Per 1 september heeft er een fusie plaatsgevonden tussen Stichting Kinderopvang Nissewaard en Kinderopvang de Bonte Vlinder. Door de fusie ontstaan nieuwe en ruimere mogelijkheden om onze gezamenlijke kernactiviteiten dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang verder te versterken als een betrouwbare partner in centra voor kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar.

Stichting Kinderopvang Nissewaard blijft de naam van de stichting. Meer informatie over de buitenschoolse opvang, de kinderopvang in Rozenburg, de peuterspeelzalen in Geervliet en Zuidland kunt u vooralsnog hier vinden.

Onze werkwijze

Onze dagverblijven voor kinderen van 0-4 jaar werken met horizontale groepen, dat betekent dat baby’s en peuters in aparte groepen worden opgevangen. Veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van uw kind door ons (educatieve) programma ‘Startblokken’. Maar bovenal wordt er natuurlijk ook gewoon veel plezier gemaakt in een veilige, gezellige en rustige omgeving.

De Peuterspeelzaal in Abbenbroek heeft 15 kindplaatsen en is geopend op ma di en do ochtend van 8:45 tot 11:30 uur. Voor peuters met een VE indicatie openen de deuren van 08:00 uur tot 13:30. Ook halve dagopvang is mogelijk in Abbenbroek.

Impressie

Vrijblijvend kennismaken?

Als u vrijblijvend wilt kennis maken met de sfeervolle locaties van de stichting en onze programma’s, bent u van harte welkom voor een rondleiding op één van onze vestigingen.
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram