BSO de Tweespan

Heenvliet

Over BSO de Tweespan

BSO de Tweespan zit in voormalig OBS de Tweespan in Heenvliet. De ingang voor de BSO is via de hoofdingang waardoor het voor ouders makkelijker is geworden om bij de BSO te komen. De ingang met de bibliotheek wordt niet meer gebruikt voor de BSO. Kinderen kunnen hier op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag terecht voor voorschoolse en naschoolse opvang en vakantieopvang.

De locatie bestaat uit twee  ruimtes en kan 30 kinderen opvangen. In de BSO staat een ruim opgezette poppenhoek, maar er staat ook een grote tafel om aan te knutselen. Verder is er een Lego-tafel aanwezig voor de bouwers onder ons en kunnen kinderen naar hartenlust op de grond bouwwerken maken van Kapla. In de vele kasten die in deze groep staan kunnen de kinderen onder andere vele soorten puzzels, diverse spelletjes voor verschillende leeftijden en bijvoorbeeld K’nexx en technisch Lego vinden. Een ruim assortiment waarmee de kinderen heerlijk mee aan de gang kunnen gaan.

Regelmatig worden er uitgebreide activiteiten aangeboden. Variërend van kookactiviteiten waarbij kinderen onder begeleiding een recept uitwerken, knutselactiviteiten waarbij van een simpele doos een complete huiskamer voor een kleipoppetje wordt gecreëerd tot handvaardigheid waarbij met name de oudere kinderen uit hout figuren zagen.

Openingstijden

Maandag Voor- en naschools en vakantie
Dinsdag Voor- en naschools en vakantie
Woensdag Voor- en naschools en vakantie
Donderdag Voor- en naschools en vakantie
Vrijdag Voor- en naschools en vakantie

Locatie

BSO de Tweespan
Bloemendaele 2
3218 XA Heenvliet
06-22512474

Routebeschrijving

LRK-nummer: 129281396

Locatiemanager: Daniëlle Sluimer
Pedagogisch coach: Nelleke Langendoen

Kijken bij BSO de Tweespan?

Kom eens langs voor een rondleiding! De locatiemanager laat je de locatie zien en beantwoordt graag al je vragen!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram