BSO ‘t Want

Zwartewaal

Over BSO ‘t Want

BSO ’t Want is gevestigd in OBS ’t Want in Zwartewaal. Op dit moment wordt er op maandag, dinsdag en donderdag naschoolse opvang geboden. Voorschoolse opvang is mogelijk bij BSO de Tweespan in Heenvliet op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Op vrijdagmiddag is de opvang ook op BSO de Tweespan. De kinderen worden op deze ochtenden en middag door leidsters van BSO de Tweespan per bus opgehaald en weggebracht. Op dit moment wordt er tot nader bericht geen opvang aangeboden op de woensdag.

Bij mooi weer kunnen we terecht op het speelplein van school, maar ook in de speeltuin die tegen het schoolplein aan ligt.

We hebben voor de BSO een eigen lokaal in de aula van school. In het lokaal staan twee grote tafels waaraan gegeten en gedronken kan worden, maar ook waaraan geknutseld kan worden en spelletjes gespeeld. Er staat een poppenhoek waarin gespeeld kan worden, er zijn hoeken waar gebouwd kan worden met Kapla of een weg aangelegd kan worden voor de speelgoedauto’s.

Belangrijke documenten

Inspectierapporten GGD
Pedagogisch werkplan
Beleid Veiligheid en Gezondheid

Openingstijden

Maandag Naschools
Dinsdag Naschools
Donderdag Naschools

Locatie

BSO 't Want
Schoolstraat 3
3238 AP Zwartewaal
06-13097516

Routebeschrijving

LRK-nummer: 194342542

Locatiemanager: Daniëlle Sluimer
Pedagogisch coach: Nelleke Langendoen

Kijken bij BSO ‘t Want?

Kom eens langs voor een rondleiding! De locatiemanager laat je de locatie zien en beantwoordt graag al je vragen!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram