Villa de Bonte Vlinder

Rozenburg

Over Villa de Bonte Vlinder

Kinderdagverblijf Villa de Bonte Vlinder in Rozenburg biedt dagopvang aan in twee horizontale groepen: de Harlekijn en de Kleine Vossen. De Harlekijn is een groep waarin zowel baby’s en dreumesen tot ongeveer 21 maanden opgevangen worden, dit wordt een horizontale groep genoemd. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 12 kinderen, waarvoor dan altijd voldoende leidsters aanwezig zijn. Een dag bij de Harlekijn verloopt net als thuis volgens een bepaald schema, waarbij wij zoveel mogelijk de voeding en het slaapritme van thuis proberen aan te houden.

Als de kinderen wat ouder worden, stromen zij door naar de groep de Kleine Vossen, waar zij blijven totdat ze naar de basisschool gaan.  In deze groep houden we een meer vaste dagstructuur aan, dit is erg belangrijk voor de kinderen. De gediplomeerde leidsters hebben veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en stimuleren de kinderen, gericht op verschillende ontwikkelingsgebieden. De locatie is (nog) niet VVE gecertificeerd maar de leidsters verwerken dagelijks, aan de hand van leuke thema’s, het Uk en Puk VVE-programma in de dag.

Bijzonderheden van Villa de Bonte Vlinder:
- kinderdagopvang van 10 weken tot 4 jaar
- 52 weken per jaar geopend (met uitzondering van officiële feestdagen)
- opvang minimaal 2x per week op vaste dagen

Bijzonder aan dagverblijf de Bonte Vlinder is dat er regelmatig uitstapjes met de kinderen, groot en klein, worden gemaakt, lopend of met de elektrische bolderkar. We gaan dan (mits ouders daarvoor toestemming hebben gegeven) bijvoorbeeld naar het park, de kinderboerderij, naar de markt of naar de speeltuin. De eendjes voeren, een boodschap doen en glas naar de glasbak brengen, is ook favoriet bij de kinderen.

Openingstijden

Maandag 07.00 – 18.00
Dinsdag 07.00 – 18.00
Woensdag 07.00 – 18.00
Donderdag 07.00 – 18.00
Vrijdag 07.00 – 18.00

 

Locatie

KDV Villa de Bonte Vlinder
Rietgorslaan 2
3181 SN Rozenburg
06-10053539 (groep de Harlekijn)
06-57045006 (groep de Kleine Vossen)

Routebeschrijving

LRK-nummer: 112315458

Locatiemanager: Sandra Verschoor
Pedagogisch coach: Nelleke Langendoen

Kijken bij Villa de Bonte Vlinder?

Kom eens langs voor een rondleiding! De locatiemanager laat je de locatie zien en beantwoordt graag al je vragen!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram