Buitenschoolse activiteiten

Kinderopvang Nissewaard organiseert regelmatig buitenschoolse activiteiten waar ook kinderen buiten de buitenschoolse opvang voor welkom zijn. Op deze pagina vindt u de buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd en het aanmeldformulier, zodat u zich kunt aanmelden.

 

Download hier: Aanmeldformulier workshop schilderen of macramé

In het formulier hierboven kunt u zich aanmelden voor de workshop schilderen of macramé voor de High Five Kick Off week. Mail het formulier na invullen door naar [email protected]. Het wordt aangeraden om het formulier via de computer of laptop in te vullen.

 

Download hier: Inschrijfformulier peutergym

In het formulier hierboven kunt u zich inschrijven voor de peutergym in Zuidland. Lees voor het inschrijven ook de algemene voorwaarden door. Mail het formulier na invullen door naar [email protected]. Het wordt aangeraden om het formulier via de computer of laptop in te vullen.

 

Download hier: Vakantieboekje BSO

In het vakantieboekje hierboven vindt u en uw kind(eren) de thema's voor de vakantieopvang. Daarnaast staan er ook puzzels in voor de kinderen om te maken.

 

Download hier: Antwoordenboekje

Hierboven is het antwoordenboekje te downloaden. Zo kunnen de kinderen kijken of ze de puzzels goed hebben gemaakt.

 

Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram