Buitenschoolse activiteiten

Kinderopvang Nissewaard organiseert regelmatig buitenschoolse activiteiten waar ook kinderen buiten de buitenschoolse opvang voor welkom zijn. Op deze pagina vindt u de buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd en het aanmeldformulier, zodat u zich kunt aanmelden.

 

Peutergym Zuidland

Vanaf september 2023 is SK Nissewaard gestart met het organiseren van peutergym. De lessen zijn van (inloop 09.15) 09.30-10.15u in de Drenkwaard in Zuidland. Peuters van 2-4 kunnen zich inschrijven voor de lessen. Meer informatie over de peutergym is te lezen in de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn te vinden in het inschrijfformulier peutergym.

Download hier: Inschrijfformulier peutergym

In het formulier hierboven kunt u zich inschrijven voor de peutergym in Zuidland. Lees voor het inschrijven ook de algemene voorwaarden door. Mail het formulier na invullen door naar [email protected]. Het wordt aangeraden om het formulier via de computer of laptop in te vullen.

 

Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram