Buitenschoolse activiteiten

Kinderopvang Nissewaard organiseert regelmatig buitenschoolse activiteiten waar ook kinderen buiten de buitenschoolse opvang voor welkom zijn. Op deze pagina vindt u de buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd en het aanmeldformulier, zodat u zich kunt aanmelden.

Brede school activiteiten mei t/m juli

In mei, juni en juli worden er weer een aantal leuke brede school activiteiten georganiseerd! Kom je leren schaken? Een echte robot maken? Of draadfiguren met gips knutselen?
In de afbeelding hieronder is alle informatie te vinden over de data, tijd en locaties van de activiteiten. Aanmelden kan door de QR-code te scannen of het formulier in te vullen via: https://forms.office.com/e/k4W8LDPCNg.
Peutergym Zuidland

Vanaf september 2023 is SK Nissewaard gestart met het organiseren van peutergym. De lessen zijn van (inloop 09.15) 09.30-10.15u in de Drenkwaard in Zuidland. Peuters van 2-4 kunnen zich inschrijven voor de lessen. Meer informatie over de peutergym is te lezen in de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn te vinden in het inschrijfformulier peutergym.

Download hier: Inschrijfformulier peutergym

In het formulier hierboven kunt u zich inschrijven voor de peutergym in Zuidland. Lees voor het inschrijven ook de algemene voorwaarden door. Mail het formulier na invullen door naar [email protected]. Het wordt aangeraden om het formulier via de computer of laptop in te vullen.

Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram