BSO de Bonte Beer

Rozenburg

Over BSO de Bonte Beer

BSO de Bonte Beer is gevestigd in ons Kindercentrum aan de Rietgorslaan in Rozenburg en onderverdeeld in twee groepen; de kleine Bonte Beer, voor kinderen van 4-6 jaar, en de Bonte Beer, voor kinderen 7+. Bij BSO de Bonte Beer kunnen maximaal 29 kinderen per dag opvang afnemen in het BSO-lokaal. We zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend vanaf 07.00 met voorschoolse opvang en sluiten om 18.00 met de naschoolse opvang. We vangen kinderen van alle Rozenburgse basisscholen op. Kinderen van de Rank en Rozenhorst worden per bakfiets opgehaald.

Het kindercentrum is verdeeld in diverse lokalen en ruimten. In de BSO-ruimte is een uitgebreide leeshoek aanwezig, een bouwhoek en staat er een flinke kast met diverse spelletjes. Daarnaast zijn er veel materialen om mee te knutselen. Wat deze BSO ook erg aantrekkelijk maakt is de ontdekhoek waar kinderen op een leuke manier kennis kunnen maken met bijvoorbeeld de natuur.

Buiten de BSO ruimte is er een tussenruimte, die de BSO scheidt van het kinderdagverblijf. De tussenruimte wordt gebruikt voor de kinderen van de 7+ groep. Vanuit de BSO ruimte lopen kinderen zo ons flinke buitenspeelplaats op waar ze naar hartenlust kunnen spelen, spelletjes kunnen doen of even kunnen zitten. Om kinderen meer bewust te laten worden van de natuur, willen we binnen enkele weken een moestuin aanleggen waar we echte groenten gaan planten en oogsten.

Openingstijden

Maandag Voor- en naschools en vakantie
Dinsdag Voor- en naschools en vakantie
Woensdag Voor- en naschools en vakantie
Donderdag Voor- en naschools en vakantie
Vrijdag Voor- en naschools en vakantie

Locatie

BSO de Bonte Beer
Rietgorslaan 2
3181 SN Rozenburg
06-53170600

Routebeschrijving

LRK-nummer: 322590176

Locatiemanager: Sandra Verschoor
Pedagogisch coach: Nelleke Langendoen

Kijken bij BSO de Bonte Beer?

Kom eens langs voor een rondleiding! De locatiemanager laat je de locatie zien en beantwoordt graag al je vragen!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram