BSO de Phoenix

Rozenburg

Over BSO de Phoenix

BSO de Phoenix is gestart vanaf september 2020 als nieuwe locatie bij OBS de Phoenix in Rozenburg. Wij maken gebruik van een mooie portocabin op het schoolplein waar wij maximaal 14 kinderen kunnen opvangen. Momenteel vangen wij de kinderen van groep 1 t/m 3 op, maar in de toekomst kan dit uitgebreid worden naar ook andere groepen.

Onze locatie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag voor voorschoolse en naschoolse opvang. Wij werken nauw samen met locatie BSO de Bonte Beer. Met studiedagen, vakanties en woensdagen en vrijdagen is de opvang samengevoegd op BSO de Bonte Beer.

Naast onze binnenruimte maken we ook gebruik van de buitenruimte. Op het schoolplein staat een voetbalveld met doelen, een podium, een hink-stap-sprong bord, een boter-kaas-eieren bord en is er een groot klimrek met glijbaan. Wij zijn van plan om een moestuin te creëren waar wij samen met de kinderen groenten gaan planten en oogsten. Uiteraard onder toezicht oog van de schapen en kippen die achter ons leven. Wij zitten namelijk aan het park gevestigd waar wij leuk kunnen wandelen en tegelijkertijd knutselmaterialen kunnen verzamelen.

In ons lokaal staat een lange tafel waar wij graag met zijn allen aan zitten om te eten en drinken, bijvoorbeeld fruit of een plakje kaas/worst. Maar we gebruiken de tafel om te knutselen, te kleien of om een spelletje te spelen. Verder hebben we een leuke Playmobil tafel die met elk nieuw thema veranderd wordt. Ook kan er gespeeld worden met Lego, staat er een poppenhoek en hebben wij een aantal bouwhoeken.  Elke maand werken wij met thema’s. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met seizoenen, maar ook jaarlijks terugkerende thema’s zoals Sinterklaas, Kerst, Dierendag, etc.

Openingstijden

Maandag 08.30 – 11.45
Dinsdag 08.30 – 11.45
Donderdag 08.30 – 11.45
Vrijdag 08.30 – 11.45

Locatie

Bramenpad 1
3181 PX Rozenburg
Tel. 06- 82140522

Routebeschrijving

LRK-nummer: 290765523

Locatiemanager: Sandra Verschoor
Pedagogisch coach: Nelleke Langendoen

Kijken bij BSO de Phoenix?

Kom eens langs voor een rondleiding! De locatiemanager laat je de locatie zien en beantwoordt graag al je vragen!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram