Kinderdagopvang

Locaties

Over onze kinderdagopvang

Onze drie kinderdagverblijven in Zuidland, Heenvliet en Rozenburg verzorgen dagopvang voor kinderen vanaf tien weken tot het moment dat zij naar de basisschool gaan. Met veel aandacht zorgen onze pedagogisch medewerkers voor de kinderen en zij stimuleren hun ontwikkeling op sociaal-emotioneel, cognitief en motorisch vlak. Zoals leren lopen en praten, zindelijk worden, mensen herkennen en samenspelen.

Wij vinden het belangrijk dat onze opvang een vertrouwde plek is waar ouders hun kind(eren) met een gerust hart naartoe brengen. Een plek waar medewerkers gemotiveerd en met plezier hun werk doen en een omgeving waar kinderen blij naartoe komen en na een fijne dag weer naar huis gaan.

Onze ervaren medewerkers zorgen voor een omgeving met structuur en regelmaat waarin de kinderen zich veilig en blij voelen. Een duidelijke dagindeling, vaste groepen en vaste gezichten bieden structuur en geven kinderen een fijn en vertrouwd gevoel. Naast de dagelijkse zorgmomenten met extra persoonlijke aandacht, is er tijd voor spelletjes, zingen, creativiteit, voorlezen, buitenspelen en vrij spel.

Meer informatie vindt u onder de betreffende locatie. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding! Vanaf het moment dat u zwanger bent, kunt u uw kind inschrijven.

Uw kind inschrijven?

Wilt u uw kind direct inschrijven voor peuteropvang, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Gebruik dan het inschrijfformulier!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram