Peuterschool de Markenburg

Geervliet

Over Peuterschool de Markenburg

Peuterschool De Markenburg is een gemoedelijke peuterschool in basisschool de Markenburg in Geervliet. Binnen deze locatie hebben wij een gezellig ingericht lokaal met verschillende speelhoeken en veel stimulerend en ontwikkelingsgericht materiaal. Wij creëren een warme, uitdagende en veilige omgeving, waarin kinderen zich met elkaar kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Een mooie opstap in de doorgaande lijn naar het basisonderwijs, hierbij werken met diverse thema's waarbij we inspelen op de leefwereld van de peuters. Spelen staat echter voorop; samen met andere kinderen, individueel of samen met de pedagogisch medewerkers.

De groep bestaat uit één groep met maximaal 16 kinderen en altijd twee gediplomeerde medewerkers en is (buiten de schoolvakanties en studiedagen) geopend op maandag- en vrijdagochtend van 08.30 tot 11.30 uur.

Het is altijd mogelijk om eens bij ons langs te komen om sfeer te proeven, de locatie te bekijken en te zien hoe wij werken.

Openingstijden

Maandag 08.30 – 11.30
Vrijdag 08.30 – 11.30

Locatie

Peuterschool de Markenburg
Markenburglaan 1
3211 AV Geervliet
06-22455416

Routebeschrijving

LRK-nummer: 644388171

Locatiemanager: Kim de Jong
Pedagogisch coach: Nelleke Langendoen

Kijken bij Peuterschool de Markenburg?

Kom eens langs voor een rondleiding! De locatiemanager laat je de locatie zien en beantwoordt graag al je vragen!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram