Buitenschoolse opvang

Locaties

Over onze BSO

Op de BSO-locaties van Kinderopvang Nissewaard kunnen kinderen spelen en recreëren. Recreëren betekent letterlijk ‘ontspannen’, en dat doet ieder kind op zijn eigen manier, het ene kind sport graag, de ander leest liever een boek of is met creatieve hobby’s bezig. Zo heeft elk kind ook verschillende interesses, en dat maakt het kind uniek en mooi! In de visie van Kinderopvang Nissewaard moeten de aangeboden activiteiten en doelstellingen voor de buitenschoolse opvang daarbij aansluiten.

Bij goed doordachte activiteiten, die aansluiten bij de interesse van de kinderen, willen kinderen meestal graag mee doen. En door nadrukkelijk te kijken naar de ontwikkeling van het kind, kunnen we het aanbod afstemmen op wat uw kind op dat moment nodig heeft. We dragen ook verantwoordelijkheid ten aanzien van het vroeg signaleren van eventuele extra behoefte aan zorg en ondersteuning als een kind dit nodig heeft. Kinderen hebben een breed aanbod van sport, spel en creativiteit nodig om hen een fijne tijd te bezorgen op de buitenschoolse opvang!

Hierbij willen we gebruik maken van het netwerk in het dorp en die van de gemeente Nissewaard. U kunt daarbij denken aan de (sport) verenigingen, de kennis en expertise van de lokale ondernemers, het aanbod van experts op gebied van dans, theater en andere creatieve activiteiten. Om een breder activiteiten aanbod aan te kunnen bieden op de BSO, is er een activiteitenteam aangesteld. Het activiteiten team werkt met een planning in de periode van 'vakantie tot vakantie'.

Uw kind inschrijven?

Wilt u uw kind direct inschrijven voor peuteropvang, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Gebruik dan het inschrijfformulier!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram