BSO de Loods

Zuidland

Over BSO de Loods

BSO de Loods is sinds 30 maart 2022 geopend aan de Beeldsweg in Zuidland. SK Nissewaard heeft hiermee een bijzondere buitenschoolse opvang locatie gerealiseerd in twee speciaal verbouwde loodsen, industrieel ingericht tot een uitdagende BSO. De locatie heeft plek voor 100 kinderen en is gesitueerd naast basisschool de Vlasbloem, waarbij we gebruik kunnen maken van de mooie natuurspeeltuin aan de Zoetemanring.

In BSO de Loods zijn er verschillende hoeken waar kinderen kunnen spelen, zoals een grote poppenhoek, knutselkasten, bouwhoek en veel los materiaal waar kinderen mee bezig kunnen. Er is een grote keuken met apparatuur om alle kookkunsten te beoefenen. Er zijn twee grote vides waar de oudste kinderen een spelletje of een boek kunnen pakken of lekker kunnen chillen. Het activiteitenteam organiseert daarnaast ook uitdagende activiteiten zoals bijvoorbeeld dansen, boksen, vliegeren of muziek maken.

Openingstijden

Maandag Voor- en naschools en vakantie
Dinsdag Voor- en naschools en vakantie
Woensdag Voor- en naschools en vakantie
Donderdag Voor- en naschools en vakantie
Vrijdag Voor- en naschools en vakantie

Locatie

BSO de Loods
Beeldsweg 6f
3214 VA  Zuidland
06-10125164

Routebeschrijving

LRK-nummer: 271405260

Locatiemanager: Linda Westdijk
Pedagogisch coach: Nelleke Langendoen

Kijken bij BSO de Loods?

Kom eens langs voor een rondleiding! De locatiemanager laat je de locatie zien en beantwoordt graag al je vragen!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram