BSO ‘t Want

Zwartewaal

Over BSO ‘t Want

 

Kenmerken van de locatie
BSO 't Want is gevestigd in het schoolgebouw van OBS 't Want in Zwartewaal. Er is een ruime groepsruimte, waarbij bij de inrichting rekening is gehouden met de verschillende leeftijden en gebruik is gemaakt van verschillende speelhoeken. Naast onze groepsruimte(s) mogen wij gebruik maken van verschillende ruimte(s) in school. BSO 't Want maakt voor het buitenspelen gebruik van het aangrenzende grasveld met speeltoestellen.

Groepsindeling
Bij BSO 't Want wordt gewerkt met één basisgroep. In de basisgroep is per dag plaats voor maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

Opvangtijden
BSO ’t Want biedt voorschoolse- en naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. De voorschoolse opvang is van 7.00 tot 8.30 uur en de naschoolse opvang van 14.00 tot 18.00 uur. Op woensdag is BSO 't Want gesloten en wordt er naschoolse opvang geboden op BSO de Tweespan. In vakanties is de locatie ook gesloten en samengevoegd op BSO de Tweespan en/of BSO de Loods. Op erkende feestdagen is de locatie gesloten.

 

Dagritme
Op schooldagen wordt er twee keer per dag een rustmoment gecreëerd waarbij we aan tafel gaan met iets te drinken en te eten. Er worden verschillende activiteiten aangeboden (binnen en/of buiten) gedurende de dag en er is ruimte voor vrij spel en/of het maken van huiswerk.

In vakanties en op studiedagen creëren we vier rustmomenten per dag met iets te eten en te drinken. De rest van de dag bieden we activiteiten aan (binnen en/of buiten) en is er ruimte voor vrij spel.

Belangrijke documenten

Inspectierapporten GGD
Pedagogisch werkplan
Beleid Veiligheid en Gezondheid

Openingstijden

Maandag Voor- en naschools
Dinsdag Voor- en naschools
Donderdag Voor- en naschools

Locatie

BSO 't Want
Schoolstraat 3
3238 AP Zwartewaal
06-13097516

Routebeschrijving

LRK-nummer: 194342542

Locatiemanager: Daniëlle Sluimer
Pedagogisch coach: Nelleke Langendoen

Kijken bij BSO ‘t Want?

Kom eens langs voor een rondleiding! De locatiemanager laat je de locatie zien en beantwoordt graag al je vragen!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram