BSO de Markenburg

Geervliet

Over BSO de Markenburg

BSO de Markenburg is gevestigd in basisschool de Markenburg in Geervliet. Hier bieden wij naschoolse opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag. De voorschoolse opvang van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag wordt verzorgd op BSO de Tweespan in Heenvliet. Op vrijdag worden de kinderen naschools ook opgevangen op de BSO de Tweespan in Heenvliet. De kinderen worden ’s ochtends door een leidster van de locatie naar school gebracht en ’s middags ook weer opgehaald. Op dit moment wordt er tot nader bericht geen opvang aangeboden op de woensdag.

Van de basisschool gebruiken wij het grote plein  aan de voorzijde van het gebouw waar ook de hoofdingang geplaatst is. Wanneer het  slecht weer is bij de BSO, kunnen wij altijd gebruik maken van het kleutergymlokaal wat ook in het basisschoolgebouw aanwezig is.

Bij BSO de Markenburg  kunnen momenteel 20 kinderen per dag opvangen worden in een eigen lokaal met uitzicht op het speelplein. In het BSO-lokaal zijn verschillende hoeken waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen of zich even rustig terug kunnen trekken met een boekje op de banken. We hebben een uitgebreide poppenhoek, bouwhoek, maar ook knutselkasten waar de kinderen zelfstandig mee aan de slag kunnen. Verder is er veel los speelgoed, zoals een duplotrein, auto’s in alle soorten en maten, Kapla en een kast uitgebreide kast met  spelletjes voor zowel de onderbouw en bovenbouw kinderen.

Openingstijden

Maandag Voor- en naschools
Dinsdag Voor- en naschools
Donderdag Voor- en naschools
Vrijdag Voor- en naschools

Locatie

Markenburglaan
3211 AV  Geervliet
Tel. 06-22455416

Routebeschrijving

LRK-nummer: 572428613

Locatiemanager: Daniëlle Sluimer
Pedagogisch coach: Nelleke Langendoen

Kijken bij BSO de Markenburg?

Kom eens langs voor een rondleiding! De locatiemanager laat je de locatie zien en beantwoordt graag al je vragen!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram