BSO de Aanwas

Zuidland

Over BSO de Aanwas

BSO de Aanwas is gevestigd in basisschool de Aanwas. In de Aanwas bieden wij voorschoolse opvang en naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgevangen op BSO de Loods of BSO de Kern.

BSO de Aanwas kan momenteel 25 kinderen opvangen. We hebben een eigen lokaal, met uitzicht op de Gerbrandystraat in Zuidland, maar we mogen ook gebruik maken van het lokaal naast de BSO en de buitenruimte.  In het lokaal zijn verschillende hoeken waar kinderen kunnen spelen, zoals een grote poppenhoek, knutselkasten, bouwhoek en veel los materiaal waar kinderen mee bezig kunnen. Denk hierbij aan een houten trein die op de grond gelegd kan worden, barbies, auto’s waarvoor een hele autoweg voor gemaakt kan worden, spelletjes voor zowel jonge als oudere kinderen.

In het lokaal naast de BSO hebben wij een atelier gecreëerd waar kinderen naar hartenlust hun creatieve ideeën kunnen uiten. Tijdens de BSO worden er diverse activiteiten georganiseerd, gericht op seizoenen, bijzondere gebeurtenissen of nieuw bedachte thema’s. Regelmatig worden deze activiteiten samen ondernomen met de kinderen van een andere BSO locatie.

Belangrijke documenten

Openingstijden

Maandag Voor- en naschools
Dinsdag Voor- en naschools
Donderdag Voor- en naschools

Locatie

Dr. W. Dreesstraat 25
3214 XE Zuidland
Tel. 06-30181405

Routebeschrijving

LRK-nummer: 196680980

Locatiemanager: Daniëlle Sluimer
Pedagogisch coach: Nelleke Langendoen

Kijken bij BSO de Aanwas?

Kom eens langs voor een rondleiding! De locatiemanager laat je de locatie zien en beantwoordt graag al je vragen!
Inschrijven linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram