Kinderopvang Hellevoetsluis

SK Bernisse biedt professionele kinderopvang in de buurt van Hellevoetsluis. Baby’s van 0 tot 1,5 jaar zijn welkom bij ons, evenals dreumesen en peuters van 1,5 tot 4 jaar. Ons streven is baby’s en kinderen een veilige, uitdagende en zorgzame omgeving te bieden. Onze leidsters zij gediplomeerd en geven veel persoonlijke aandacht aan uw kind. Dit maakt onze kinderopvang voor baby’s en kinderen uit Hellevoetsluis een veilige haven voor uw kleintje.

Voordeligste kinderopvang in Hellevoetsluis

Wanneer u kiest voor onze kinderopvang in de buurt van Hellevoetsluis (Heenvliet of Zuidland), dan kunt u studie/werk en gezin eenvoudig combineren. Wij hanteren namelijk scherpe tarieven en zijn zelfs de goedkoopste kinderopvang in Hellevoetsluis. Onze organisatie heeft een goede reputatie, mede dankzij de tevreden kinderen die wij dagelijks ontvangen in onze kinderopvang.

Meer informatie over kinderopvang in Hellevoetsluis

Wilt u meer weten over kinderopvang in Hellevoetsluis, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van kinderopvang voor kinderen uit Hellevoetsluis. Wilt u liever dat iemand u telefonisch te woord staat, bel dan naar 0181 - 66 38 18.